Σχετικά με εμάς

 

 

Η εταιρεία Serton ιδρύθηκε το 1976 με αρχική της έδρα τον Πειραιά. Το 1982 μεταφέρθηκε στη Μάνδρα Αττικής σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4500 τμ. όπου και συνεχίζει τη δραστηριότητά της.

 

           Οι τομείς απασχόλησης της εταιρείας είναι οι εξής:

δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

 

 

     Έρευνα, μελέτη, ανάπτυξη και εξέλιξη προϊόντων, συσκευών και διαφόρων εξαρτημάτων

     Κατασκευή συσκευών οικιακής χρήσης

     Παντός τύπου μεταλλικές και ανοξείδωτες κατασκευές

     Βαφή μεταλλικών επιφανειών Ηλεκτροστατική Βαφή

     Τύπωμα με ταμπονομηχανές

     Αντικολλητική επικάλυψη TEFLON με πιστοποιητικά καταλληλότητας για επαφή με τρόφιμα σε επιφάνειες για οικιακή και βιομηχανική χρήση

     Παραγωγή πλαστικών εξαρτημάτων (πρέσσες injection)

     Παραγωγή μεταλλικών εξαρτημάτων (υδραυλικές και μηχανικές πρέσσες)

     Μηχανουργείο για συντήρηση, επισκευή καλουπιών

 

         Από τον 1986 και μετά η εταιρεία μας άρχισε συνεργασίες κορυφής με μεγάλες επώνυμες Eυρωπαϊκές εταιρείες μέσω private label οι οποίες μέχρι και σήμερα απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεών της ενώ παράλληλα δραστηριοποιούμαστε και στην Ελληνική αγορά κάνοντας γνωστότερο το brand name το οποίο είναι συνυφασμένο με την αξιοπιστία και design.

  Η κατασκευή και η συναρμολόγηση όλων των προϊόντων μας γίνεται εξ ολοκλήρου στο εργοστάσιό μας στην Ελλάδα και όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε προέρχονται κυρίως από Ευρωπαϊκές χώρες και τηρούνε όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

      Οι παραγωγικές μας διαδικασίες είναι καθετοποιημένες και με γραμμές παραγωγής, καθώς ο εξοπλισμός και οι τομείς δραστηριοτήτων μας αποσκοπούν στην κάθετη ενοποίηση - vertical integration επιτυγχάντοντας οικονομίες κλίμακος.

 

Είμαστε στο χώρο της κατασκευής σχεδόν 4 δεκαετίες, έχουμε αποκτήσει την τεχνολογία, τεχνοτροπία ώστε να είμαστε ένα βήμα μπροστά και να έχουμε αυθεντικό σχεδιασμό με εξαιρετική απόδοση. Έχουμε στόχο να παράγουμε προϊόντα και να παρέχουμε υπηρεσίες με αφοσίωση στον πελάτη και στην ποιότητα. Δίνουμε έμφαση στις συνεργασίες με εκτίμηση, σεβασμό και αμοιβαίο όφελος και στηρίζουμε την παραγωγή στην Ελλάδα.

 

 

         Η εταιρεία μας μετά από πολυετείς έρευνες και επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες έχει βελτιώσει σημαντικά τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητα των προϊόντων μας καθώς και έχει εισαγάγει μια σειρά καινοτομιών για τις οποίες έχει λάβει διπλώματα ευρεσιτεχνίας από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

         Η επιχείρηση εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρησης Ποιότητας κατά ISO 9001:2000 καθώς και πιστοποιήσεις CE βασικές προυποθέσεις εξασφάλισης της ποιότητας για τα προϊόντα που παράγει και τις υπηρεσίες που παρέχει.

 

 

 

 

Loading...